Telefoon nummer

0629194242

Email

Ilona@dashupbeauty.nl

Maak een afspraak

Boek nu je afspraak bij Dash Up Beauty

Als je op zoek bent naar de perfecte bruidsmake-up voor de mooiste dag van je leven, dan ben je bij Dash Up Beauty aan het juiste adres! Ik werk al 17 jaar in het vak en ben sinds zes jaar woonachtig in Barneveld in de wijk Eilanden Oost. Intussen weten klanten uit wijken en dorpen in de omgeving, zoals De Burght, De Briellaerd, Rootselaar-West, Veller, Staatsliedenwijk, Lors, Lunteren, Achterveld, Voorthuizen, de Glind, Apeldoorn, Arnhem, Nijkerk en Amersfoort mij goed te vinden. Ik ben er trots op dat steeds meer mensen weten te vinden naar Dash Up Beauty voor bruidsmake-up en hairstyling.

Je gaat trouwen! Wat een bijzondere gebeurtenis! En bij Dash Up Beauty kun je kiezen uit vier Happy Bride arrangementen, waarbij ik ervoor zorg dat jij stralend en zelfverzekerd je trouwdag tegemoet gaat. Of je nu op zoek bent naar klassieke elegantie, een moderne look, of een eigentijdse stijl, bij Dash Up Beauty is alles mogelijk. Ik geef advies op maat, zodat jij op je trouwdag kunt stralen met de perfecte look voor jou.

De meest populaire keuze is het Gold arrangement. Hierbij krijg je een proefsessie bruidsmake-up en hairstyling in mijn studio, waarbij je kunt genieten van een heerlijke cappuccino of thee met verse munt. Je kunt zelfs je favoriete muziek aangeven, zodat je je helemaal op je gemak voelt tijdens de proefsessie. Ik zorg voor perfect verzorgde wenkbrauwen en geef je op locatie de bruidsmake-up en hairstyling die je wenst. En als kers op de taart, geef ik ook visagie aan de moeder van de bruid op locatie bij de bruid.

Foto credits: https://sunfieldphotography.com/

Happy Bride Anne-Marieke | Dash Up Beauty

Bruidsmake-up is essentieel op de mooiste dag van je leven, zo blijkt uit een onderzoek van ‘Wedding Beauty Netherlands’ (bron: https://www.weddingbeautynetherlands.nl/bruidsmake-up-essentieel-voor-de-bruid/). Het is belangrijk om te zorgen voor een mooie en stralende uitstraling, zodat jij je zelfverzekerd en op je gemak voelt tijdens de trouwceremonie en het feest.

Kom gerust langs en neem een kijkje bij mijn 4 Happy Bride arrangementen. Stuur mij gerust een bericht met meer informatie en maak een afspraak. Bekijk alle info op mijn website Dash Up Beauty en laat je verrassen.

Volgens een artikel op (Bron: BridalGuide.com, “Why Wedding Day Makeup is So Important”), is het belangrijk om te zorgen voor mooie bruidsmake-up op de mooiste dag van je leven. Het is de dag waarop je voor altijd in de spotlights staat en iedereen zijn ogen op jou richt. De bruidsmake-up moet niet alleen perfect zijn, maar ook je persoonlijkheid weerspiegelen. Het moet je uitstraling versterken en ervoor zorgen dat je je zelfverzekerd voelt op deze speciale dag.

Ik sta bij Dash Up Beauty garant voor een persoonlijke aanpak en een onvergetelijke beleving. Ik ben gespecialiseerd in bruidsmakeup en hairstyling en ik weet hoe belangrijk het is om te zorgen voor een prachtige uitstraling op de trouwdag. Mijn Gold arrangement is het meest geboekte pakket bij Dash Up Beauty en biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte look, van advies op maat tot een proefsessie bruidsmake-up en hairstyling en een heerlijke cappuccino of thee.

Jij verdient het om te stralen op de mooiste dag van je leven en dat is precies wat ik voor je kan betekenen bij Dash Up Beauty. Of je nu in de buurt woont van Eilanden Oost, in Apeldoorn, Arnhem, Nijkerk of Amersfoort, of zelfs verder weg, ik nodig je uit om een kijkje te nemen bij mijn Happy Bride arrangementen en me een bericht te sturen voor meer informatie. Laten we samen werken aan de perfecte look voor jouw trouwdag!

(Bron: BridalGuide.com, “Why Wedding Day Makeup is So Important”).