Telefoon nummer

0629194242

Email

Ilona@dashupbeauty.nl

Maak een afspraak

Boek nu je afspraak bij Dash Up Beauty

Hallo daar! Mijn naam is Ilona Giesbers en ik ben de eigenaar van Dash Up Beauty, een allround beauty salon in Barneveld. Laten we elkaar eens beter leren kennen!

Ik ben 36 jaar, moeder van twee prachtige kinderen van 8 maanden en 3,5 jaar, en getrouwd met een geweldige man. We wonen met veel plezier in Barneveld, waar onze lieve Labradoodle van bijna 6 jaar ook woont. Helaas zul je haar nooit in mijn studio zien, want ze is altijd achter het geplastificeerde glas in de woonkamer. In mijn vrije tijd houd ik van zingen, kickbokslessen en zwemmen.

Ik ben al 17 jaar werkzaam als allround beauty specialist en heb mijn eigen studio Dash Up Beauty. Hier bundel ik mijn 17 jaar ervaring als allround beauty professional, mijn hart voor vrouwen en mijn liefde voor het vak. Mijn missie is om jouw eigen schoonheid te complimenteren! Want als een vrouw zich mooi voelt, gaat ze zich hiernaar gedragen.

Ik ben creatief, enthousiast, zorgzaam en hou van nieuwe ideeën. In mijn studio verzorg ik cupping treatments, perfect brows, Relaxed and brow treatments, lash lift, kleuranalyses, one-on-one-makeup-advies en bruidsmake-up & bruidskapsels verwerkt in de 4 happy bride arrangementen. Bij Dash Up Beauty ben je welkom voor alles wat je zoekt op het gebied van beauty.

Laten we eerlijk zijn, ik heb geen gouden handen, maar misschien wel gouden vingers! Mijn klanten zeggen vaak dat ik een waar wonderwerk verricht met mijn behandelingen. Dus, als je op zoek bent naar een beauty/cupping behandeling waar je met een grote glimlach de studio verlaat, dan ben je bij Dash Up Beauty op het juiste adres.