Telefoon nummer

0629194242

Email

Ilona@dashupbeauty.nl

Maak een afspraak

Boek nu je afspraak bij Dash Up Beauty

De mooiste dag van je leven verdient natuurlijk de allermooiste versie van jezelf! Bij Dash Up Beauty geloven wij dat jouw natuurlijke schoonheid de basis is voor een prachtige bruidsmake-up. Geen overdreven poespas, maar juist een subtiele accentuering van jouw beste trekken. Daarom bieden wij 4 verschillende Happy Bride arrangementen aan, speciaal samengesteld om jou stralend en zelfverzekerd te laten voelen op jouw grote dag.

Maar waarom is bruidsmake-up eigenlijk zo belangrijk? Hier zijn 5 redenen waarom jij niet zonder make-up moet trouwen:

  1. Het is jouw grote dag! Jij wilt er natuurlijk op je allerbest uitzien op de foto’s die voor altijd herinnerd zullen worden. Bruidsmake-up zorgt ervoor dat jij er stralend uitziet, zelfs als de tranen van geluk wel eens over jouw wangen kunnen rollen.
  2. Bruidsmake-up is speciaal afgestemd op jouw huid en wensen. Jij wilt natuurlijk niet dat je make-up halverwege de dag is uitgelopen of dat je last krijgt van je huid. Ik werk alleen met hoogwaardige producten die speciaal geselecteerd zijn om jou een stralende huid te geven.
  3. Bruidsmake-up is een echte stresskiller. Jij hebt waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd op de dag van jouw bruiloft. Het is fijn om je geen zorgen te hoeven maken over jouw uiterlijk. Ik zorg dat jij er prachtig uit ziet zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken.
  4. Bruidsmake-up is een geweldige ervaring. Jij zult waarschijnlijk niet vaak de kans krijgen om jezelf zo op te maken. Ik zorg ervoor dat jij er zelfverzekerd en stralend uitziet.
  5. Bruidsmake-up helpt jou om jezelf te voelen. Jij zult waarschijnlijk veel mensen zien die jij niet vaak ziet. Het is fijn om er goed uit te zien en je zelfverzekerd te voelen. Ik help jou om jezelf mooi te voelen en daarna te bewegen. Mijn missie is het complimenteren van jouw eigen schoonheid! Een vrouw die zich mooi voelt, gaat zich hiernaar bewegen.

Dus, of je nu gaat voor een klassieke, romantische of moderne look, bij Dash Up Beauty zorgen wij ervoor dat jij er stralend uitziet op de mooiste dag van je leven. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou geen stralende bruid zijn?

Bruidsmake-up Dash Up Beauty

En omdat we weten dat trouwen een heleboel stress met zich mee kan brengen, wil ik dat jij je zo ontspannen mogelijk voelt. Daarom zorg ik voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de make-up proefsessie met jouw favoriete muziek, heerlijke cappuccino of thee met verse munt.

Ik weet als geen ander dat bruidsmake-up een belangrijk onderdeel is van jouw grote dag. Ik werk al 17 jaar als allround beauty specialist, visagist en hairstylist door heel Nederland. Mijn ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten en mijn passie voor beauty zorgen ervoor dat jij er op jouw trouwdag stralend uitziet. Ik ben Ilona Giesbers en dit is Dash Up Beauty. Mijn bedrijf waarin 17 jaar ervaring als allround beauty professional, hart voor vrouwen en liefde voor het vak worden gebundeld. Maak vandaag nog een afspraak en laat jezelf verrassen door onze Happy Bride arrangementen.

En als je nog twijfelt, denk dan maar eens aan de woorden van de beroemde Coco Chanel: “Een vrouw moet twee dingen zijn: mooi en stijlvol.” Met Dash Up Beauty ben jij gegarandeerd beide! Veel vragen staan ook al in mijn FAQ.

Dus, laten we samen werken aan jouw mooiste dag ooit. Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten in mijn studio in Barneveld!

Heb je nog verdere vragen, bel, mail of app mij gerust 🙂

Warme groet,

Ilona Giesbers

D a s h   U p   B e a u t y – Bruidsmakeup Barneveld